Tervetuloa Suomen Antiikki- ja Taidekirjojen Uusittiuun Verkkokirjakauppaan.Tällä hetkellä löydät kaupastamme yli 1000 Antiikin,- taiteen ja Keräilyyn liittyviä kirjoja.

Olemme erikoistuneet palvelemaan antiikin, taiteen sekä keräilyalan puitteissa toimivia yhteisöjä ja yksityisiä.
Asiakaspiiriimme kuuluu alan kauppiaita, yksityisiä keräilijöitä, antiikin harrastajia, museoita, kirjastoja ja alaa sivuavia oppilaitoksia.

Olemme koonneet myyntilistoillemme mahdollisimman laajan ja kattavan valikoiman alaan liittyvää kirjallisuutta. Suurin osa kirjoistamme tulee kotimaisilta kustantajilta ja pienjulkaisijoilta. Tuotamme myös itse näköispainoksia vanhoista myyntiluetteloista sekä tuomme ulkomailta, lähinnä Ruotsista ja Englannista, alan kirjallisuutta.

Osaa kirjoista on painettu vain hyvin pieni erä, tai painokset saattavat olla lopuillaan, joten kannattaa tilata mahdollisimman nopeasti.

Pyrimme jatkuvasti parantamaan valikoimaamme ja siksi vihjeenne listalta puuttuvista kirjoista ovat tervetulleita. Voitte tutustua kirjoihimme myös useimmilla antiikkialan messuilla eri puolilla maata. Internetistä löydätte sekä kirjalistamme että myös julkaisemamme antiikkialan tapahtumakalenterin .
Tee tilaus suoraan käyttämällä Tilauslomaketta Toimitamme kirjat heti paluupostissa. Postituskulut ovat 5-10 € / lähetys.
Kaikki kirjat myydään kuluttajainsuojalain mukaisella palautusoikeudella.
Yhteystiedot:
Suomen Antiikki- ja Taidekirjat Oy Vanha Fiskarsintie 50, 04400 Bollsta, E-mail: antiikkijataidekirjat@outlook.com Puh. 0400-436574

Kirjakahvila: Cafe Antique Kellotornirakennus FISKARS PUH. 019-237275 (MYÖS FAX)
Avoinna 1.5.-30.9. klo 11-18 joka päivä, myös su 1.10.-30.4. klo 12-16 ke- su tai sop.muk.