LelutLelut
 KirjaHinta
(sis alv 23%)
kplLisää koriin
A guide to Metal Toys    A guide to Metal Toys

Constance King

Yli 150 värikuvan kauniisti kuvitettu teos metallileluista. Löydettävä jokaisen lelukeräilijän hyllystä! (30€) Teksti englanti 128 sivua
9.90 €
Christie´s Toy Trains    Christie´s Toy Trains

Hugo Marsh

Leikki junien historia Teksti englanti 192 sivua
19.90 €
Mikki Hiiri enkeleiden maailmassa    Mikki Hiiri enkeleiden maailmassa

A.Nuortio

Tämä kirja esittelee oloissamme ainutlaatuisen yksityisen kokoelman. Kirja toimii samalla oppaana näyttämmällä 40 vuotta kestäneen keräilyn tuloksia. Julisteet, mainokset, merkkausliinat, lelut, kansantaide ja meriantiikki mahtuvat kaikki kotiin, joka on kuitenkin koti, ei museo. Keräily on elämäntapa, josta harvoin pääsee irti. Kaikki tässä kuvatut esineet ovat läytyneet kotimaan keräilymarkkinoilta. Antero Ahon kokoelma todistaa, miten laaja ja mielenkiintoinen esinemaailma maastamme löytyy. Kirja määränpäänä on avata silmiä homaamaan, että löytöjä voi yhä tehdä. Menneen maailman esineissä on nykyisyyden avain. (55€) 321 sivua
29.90 €
Old German Toy Soldiers    Old German Toy Soldiers

Hans Henning Roer

Teksti englanti,saksa ja ranska, 221 sivua (60€)
29.90 €
The Illustrated Directory of Toys    The Illustrated Directory of Toys

Wallace, Wexler

752 sivun verran kattavaa tietoa leluista ja niiden historiasta 1880-luvulta nykyaikaan saakka. Runsas kuvitus. (90€) Teksti englanti 752 sivua
49.90 €
Fleecie Dolls    Fleecie Dolls

Fiona Goble

Helppoja ja hauskoja pehmonukkeideoita. Anna omille tai sukulaislapsillesi lahja, joka ei unohdu! Yksityiskohtaiset ja havainnollisesti kuvitetut ohjeet auttavat aloittelijaakin onnistumaan. s. 112 ( Ovh 30,- )
9.90 €
Fleecie Pets    Fleecie Pets

Fiona Goble

Kirjan ohjeiden mukaan voi kuka tahansa valmistaa 12 erilaista ja ihastuttavaa pehmolelua. Yksityiskohtaiset ohjeet ja valokuvat sekä lisäideat lelujen koristeluun saavat luovuutesi liikkeelle! s. 94 ( Ovh 30,- )
9.90 €
Ommellaan nukkejaOmmellaan nukkeja

Karin Neuschutz

Nukke on lapsen hyvä ystävä, joka on aina valmis kuuntelemaan ja auttaa lasta ilmaisemaan tunteita ja ajatuksia. Nukella on muutenkin aivan erityinen asema lelujen joukossa, onhan se ihmisen kuva. Tässä viehättävästi toteutetussa kirjassa valmistetaan pehmeitä nukkeja ja nukenvaatteita erilaisista luonnonmateriaaleista: puuvilla- ja villakankaista ja villalangasta. Nuket ovat helppoja valmistaa selkeiden ohjeiden ja kaavojen avulla – pienikin lapsi osaa tehdä yksinkertaisen räsynuken, joka sitaistaan nenäliinasta. Vaativammat työt sopivat isommille lapsille tai yhteisiksi projekteiksi aikuisen kanssa. 114 sivua. (ovh. 37,-)
9.90 €
HornbyHornby

Ian Harrison Pat Hammond

192 sivua. (ovh. 40,-)
19.90 €
NalleverstasNalleverstas

Alica Merrett ja Ann Stephens

Hurmaavat nallet ihastuttavat niin lapsia kuin aikuisiakin. Nallekarhuja on valmistettu 1900-luvun alusta lähtien, mutta yli vuosisadan aikana nallejen vetovoima ei ole kadonnut. Yhä kaikenlaiset nallet ovat suosiossa, mutta erityistä arvoa saavat käsin tehdyt nallekarhut. Nalleverstas esittelee nallejen tekemiseen tarvittavat materiaalit ja tekniikat. Runsaasti kuvitetussa kirjassa selitetään vaihe vaiheelta nallekarhujen valmistustekniikat täyttämisestä ja nivelten asentamisesta ompelemiseen ja vaatteiden valmistukseen. Kirjassa kerrotaan myös miniatyyrinallejen valmistamisesta. Kirja sisältää valmiit kaavat neljän nallen tekemiseen, mutta yksityiskohtaisten ohjeiden avulla on helppo suunnitella ja toteuttaa oma, ilmeikäs ja jopa muriseva nalle. Inspiroiva kuvagalleria esittelee parhaiden nallenvalmistajien tekemiä perinteisiä ja moderneja nallekarhuja. 160 sivua. (ovh. 32,-)
19.90 €
Toy soldiersToy soldiers

Norman Joplin

Tinasotilaista kirja keräiljöille. Teksti eng. 80 sivua. (ovh. 15,-)
7.90 €
Nukkekoti Väinölän jouluNukkekoti Väinölän joulu

Maria Malmström

Nukkekoti Väinölässä vietetään perinteistä suomalaista joulua aivan samoin kuin oikeissakin kodeissa. Talon täyttävät herkulliset tuoksut ja lasten jännittynyt odotus. Tämän kirjan ohjeilla voit vaikkapa rakentaa nukkekodin joulupöytään piparkakkutalon, askarrella kuusenkoristeet ja tehdä lahjapakettiin Reino-tossut tai pikkuriikkisen nukkekodin. Kirjassa on ohjeet 24 esineeseen, joita tarvitaan nukkekodin joulunvietossa, sekä 12 pienenpieneen joululahjaan. Kirjasta löytyy myös jouluinen printtiarkki, josta voi rakentaa jouluisia koristeita ja lahjoja. Kaikki tämä tapahtuu nukkekotimittakaavassa 1:12. 176 sivua. (ovh. 37,00)
14.90 €