SisustusSisustus
 KirjaHinta
(sis alv 23%)
kplLisää koriin
1000 Lights 1960 to present vol. 2 1000 Lights 1960 to present vol. 2

Charlotte & Peter Fiell

Tuhat valaisinta 1960-luvulta nykypäivään. Laadukas ja runsas kuvitus Teksti englanti, saksa, ranska 575 sivua
33.00 €
1000 Lights 1879 to 19591000 Lights 1879 to 1959

Carlotte & Peter Fiell

Tuhat valaisinta 1800-luvulta 1960-luvulle.
33.00 €
Antique Style    Antique Style

Maggie Philo

Ideoita ja tekniikoita huonekalujen ja tarvikkeiden vanhentamiseen. (30€) Teksti englanti 144 sivua
14.90 €
Elämäntapana Feng Shui    Elämäntapana Feng Shui

Agneta Nyholm Winqvist

Kokonaisvaltainen opas vanhaan kiinalaiseen oppiin. Elämäntapana Feng Shui perehdyttää kiinalaisten ikiaikaseen tietämykseen sisustusniksejä laajemmin ja kertoo, miten oppia on mahdollista hyödyntää eri elämänaloilla kodista puutarhaan ja koululuokista työpaikoille. (52€) 232 sivua

Kaisa Blomstedt- sisustuksia    Kaisa Blomstedt- sisustuksia

Blomstedt, Järvelin, Kontinen, Paltemaa

Kirja esittelee sadoin värikuvin uljaita yksityiskoteja , art decoa leiskuvia ravintoloita, teräksenkiiltoista funkista, tyylitietoisia boutiqueita ja älyllisesti aktivoivia toimistoja. (46€) 160 sivua
29.90 €
Kodin valot    Kodin valotIdeoita ja ohjeita kodin valaistukseen, tyylejä ja tehokeinoja. (35€) 125 sivua
19.90 €
Russian imperial style    Russian imperial style

Laura Cerwinske

Kirja kertoo venäläisestä arkkitehtuurista, muodista ja esineistöstä vuosilta 1762- 1917. (45€) Teksti englanti 223 sivua
19.90 €
Kaunista kotiin - 500 sisustusvinkkiä  Kaunista kotiin - 500 sisustusvinkkiä

Tessa Evelegh

Teoksen yksinkertaiset, mutta kekseliäät sisustusideat on helppo toteuttaa. Harkitut tekstiilit, kukoistavat huonekasvit, kaunis kattaus ja tunnelmallinen valaistus kohentavat kotia nopeasti ja vaivattomasti, ja täysin uuden ilmeen saat käsittelemällä uudelleen huoneen ja kalusteiden kuluneet pinnat. Lopputuloksena on omaa tyyliäsi kuvastava koti, johon on helppo ihastua uudestaan. Lisäksi: Ideoita pihaan ja puutarhaan. Sivuja 256. ( Ovh 44,- )
19.90 €
Kirppislöydöt talteen    Kirppislöydöt talteenTämä kirja on täydellinen kumppani sinulle, joka rakastat kirpputorien koluamista, vanhoja tavaroita ja vintagetyyliä! Kirjan eri osioissa käsitellään mm. posliinia ja lasia, puutarhatavaroita, huonekaluja, kankaita, kirjoja, kehyksiä ja keittiötarvikkeita. Lisäksi kuvat suloisen rosoisista sisustuksista tarjoavat inspiraatiota hankintojen hyödyntämiseen omassa kodissa. Sivuja 144.
19.90 €
  Puhdas tyyli    Puhdas tyyli

Jane Cumberbatch

Puhdas tyyli tarkoittaa selkeitä linjoja, raikkaita tekstiilejä ja rentoja luonnonmateriaaleja. Nämä ajattomat elementit ja materiaalit soveltuvat niin kaupunkiyksiöön kuin omakotitaloonkin. s. 159 ( Ovh 43,- )
19.90 €
Säätyläiskoti Suomessa    Säätyläiskoti Suomessa

Koskinen, Hagelstam

Sisustuksia, historiaa ja tapakulttuuria 1700-luvulta. Pohjoismainen kustavilaisuus ei edusta vain mennyttä aikaa ja sen perinteitä vaan on yhä edelleen toimiva sisustussuuntaus niin julkisissa tiloissa kuin yksityiskodeissakin. s. 200 ( Ovh 42,- )
29.90 €
Living in ChinaLiving in China

Daisann Mc Lane

Vanhan ja uuden kohtaaminen sisustamisessa kiinalaisittain. Kieli englanti. 200 sivua.
19.90 €
Livng in BahiaLivng in Bahia

Monica Lima

Upea kirja tutustua Brasilialaiseen rentoon sisustamiseen ja elämäntapaan. Kieli englanti. Sivuja 200.
19.90 €
Livng in ArgentinaLivng in Argentina

Ana Cardinale ja Isabel de Estrada

Katselu ja lukupaketti Argentinalaiseen sisustamiseen. Kieli englanti. 200 sivua.
19.90 €
Inside Asia vol. 1Inside Asia vol. 1

Sunil Sethi

Tibet Intia Sri Lanka Laos Kambotsa Malesia Nepal Singapore Thaimaa Myanmar on esitelty tässä ensimmäisessä osassa. Kieli englanti. 430 sivua. (ovh. 70€)
39.90 €
Inside Asia vol. 2Inside Asia vol. 2

Sunil Sethi

Vietnam Hong Kong Kiina Japani Indonesia Filipiinit on esitelty tässä toisessa osassa. Kieli englanti. 447 sivua. (ovh. 70€)
39.90 €
Pohjoismainen kotiPohjoismainen koti

Elizabeth Wilhide

Tyylikäs keräilijän ja sisustajan opas esittelee 1900-luvun kestävimmän designsuuntauksen. 1920-luvun loppupuolelta alkaen suomalaiset, ruotsalaiset, norjalaiset ja tanskalaiset arkkitehdit ja suunnittelijat loivat koteja, huonekaluja, tekstiilejä, keramiikkaa, lasiesineitä ja muita tuotteita, joista tuli modernin asumisen tunnusmerkkejä. Luonnonmateriaalit, puhtaat linjat ja mukavuus tekivät tyylistä helposti lähestyttävän, rennon ja käytännöllisen.
29.90 €
New Country Style EnglandNew Country Style England

Ingrid Rasmssen ja Chloe Grimshaw

Kirja nykyaikaisesta Englantilaisesta maaseutu asumisesta. Upeasti kuvitettu. 272 sivua. Teksti englanniksi. (ovh. 40,-)
14.90 €
InteriorsInteriors

Steven Parissien

Kotien sisustamisesta 1700-luvulta nykypäivään. 303 sivua. Teksti englanniksi ( ovh 50,-)
19.90 €
Työtiloja FiskarsissaTyötiloja Fiskarsissa

Anu Törmä Ilkka Ärrälä

Työtiloja Fiskarsissa kertoo sanoin ja kuvin, miten ruukin taiteilijayhteisössä työskennellään. Teoksessa esitellään 14 työtilaa ja niissä työskentelevät taiteilijat, käsityöläiset ja muotoilijat. Ilkka Ärrälän näyttävät mutta kaunistelemattoman intiimit valokuvat todistavat arkisesta aherruksesta. Anu Törmän teksti esittelee tekijät taiteen ja käsitöiden takana. Teos kertoo myös erilaisista materiaaleista ja työvaiheista. Arjen pienet ja suuret ilot jaetaan lämpimästi ja aidosti. Työtiloja Fiskarsissa vie lukijat työtiloihin ja paljastaa, mitä tapahtuu puusepän, paperintekijän, saippuanvalmistajan, soitinrakentajan ja veneentekijän verstaalla. Teos näyttää myös miten erilaisia pajat ovat, kun materiaalina on metalli, savi, kivi, kulta tai hopea. Samoin pääsemme kurkistamaan, miten taidemaalari työskentelee, kuinka kynttilöitä valmistetaan ja miten suklaa saa taideteosta muistuttavan muodon. 200 sivua.
19.90 €
Koti meren rannallaKoti meren rannalla

Sally Hayden & Alice Whately

Kaunista yksinkertaisuutta kotiin rannikkotyylillä. Lempeistä esine- ja värimaailmoista syntyy harmoninen kokonaisuus, jonka keskellä on hyvä elää. Merellinen ilme tuo persoonallisuutta sisustukseen myös sisämaassa ja antaa ripauksen ekstraa pelkistettyyn pohjoismaisuuteen. 159 sivua. (ovh. 42,-)
9.90 €
Tyylikästä asumista PohjoismaissaTyylikästä asumista Pohjoismaissa

Magnus Englund & Chrystina Schmidt

Skandinaavista vapaa-ajan asumista, rakentamista ja muotoilua loisteliaasti kuvitettuna. Kaunis teos esittelee kiinnostavia vapaa-ajan asuntoja, joissa klassinen maalaistyyli kohtaa pohjoismaisen modernismin. Tässä elämäntyylissä yksinkertaisuus, eleganssi ja mukavuus yhdistyvät luonnonläheisyyteen. Pohjoismaisen rakentamisen tyylien, materiaalien, kalusteiden ja tekstiilien ohella teos esittelee nykymuotoilua ja tarjoaa omaperäisiä sisustusideoita. Mukana ovat mm. tekstiilitaiteilija Ritva Puotilan ja kokki Aki Wahlmanin vapaa-ajan asunnot. 144 sivua. (ovh. 38,-)
14.90 €
Kata ja koristele kauniistiKata ja koristele kauniisti

Tessa Evelegh

Uusia, houkuttelevia kattausehdotuksia, koristeluvinkkejä ja tapoja tehdä näyttäviä ja omaperäisiä pöytäasetelmia. • Yli 100 toteuttamiskelpoista ideaa ja 60 vaihe vaiheelta -ohjetta tarvikeluetteloineen. • Kattauksia niin yksinkertaisuuden ystäville kuin renessanssimaisen runsauden rakastajille. • Kaksikymmentä upeasti rakennettua mallipöytää monenlaisia juhlia varten – jouluateriasta lastenkutsuihin, hääjuhlista ystävänpäivän illallisiin. • Yksinkertaisia mutta näyttäviä ja helposti tehtäviä koristeita, joilla pöytään kuin pöytään saadaan ihastuttava ilme. • Yksityiskohtaiset, inspiroivat värikuvat. 164 sivua. (ovh. 38,-)
9.90 €
Spanish StyleSpanish Style

Kate Hill

Kirja on inspiroiva matka espanjalaisiin sisustustyyleihin. Kaunis, upeasti kuvitettu tietolähde!271 sivua. (ovh. 50,-)
19.90 €
Yksinkertaisesti kaunistaYksinkertaisesti kaunista

Mark&Sally Bailey

Yksinkertaisen kaunis koti on selkeä ja ilmava. Lempeä värimaailma ja aidot luonnonmateriaalit tekevät tunnelmasta seesteisen. Kun huoneet kalustetaan aikaa kestävästi ja mausteeksi lisätään yksilöllisiä esineitä, elämä saa ympärilleen harmoniset kehykset. 160 sivua. (ovh. 42,00)
19.90 €
Kotipihan autokatoksetKotipihan autokatokset

Ingald Andersson

Kirjassa on runsaasti värivalokuvia erilaisista autokatoksista yhdelle ja kahdelle autolle sekä piirroksia rakenteista mittoineen. Esiteltyjen katosten tyylit vaihtelevat pelkistetystä näyttävillä yksityiskohdilla somistettuihin vaihtoehtoihin. Käytössä on erilaisia materiaaleja puusta tiileen ja lasiin. 64 sivua. (ovh. 26,00)
5.00 €
Sini valkoista - iloisia ideoita kotiinSini valkoista - iloisia ideoita kotiin

Marianne Arnesen Rudolf Helberg

Sininen ja valkoinen on klassinen ja raikas väriyhdistelmä. Sinivalkoista tarjoaa runsaasti ideoita, joilla voit luoda harmonista ja kesäistä tunnelmaa kodin eri tiloihin ja mökille. Mukana on helppoja sekä hiukan enemmän taitoa vaativia vinkkejä – ja myös ”resignia”, jossa vanhat esineet jatkavat elämäänsä uudessa käytössä. Selkeät työohjeet havainnollisine piirroksineen auttavat käytännön toteutuksessa. Kirjan lopussa on kaavapiirrokset. 72 sivua. (ovh. 32,-)
9.90 €
Asian elementsAsian elements

Jane Edwards

112 sivua. (ovh. 30,-)
14.90 €
Skandinaavisen tyylikäs kotiSkandinaavisen tyylikäs koti

Dorrit Elmquist Birgtta Wolfgang Drejer

Skandinaavisen tyylikäs koti -teokseen on koottu pohjoismaista lifestylea niin kesämökeistä, kerrostalokodeista kuin pientaloistakin. Kirjassa liikutaan kaikissa kodin huoneissa ja kurkistetaan välillä pihalle ja puutarhaan asti. Skandinaavisen tyylikäs koti elää ennen kaikkea yksityiskohdissa ja näyttää, miten valkoseinäisiin asuntoihin saa helposti muunneltavaa ilmettä persoonallisilla sisustusvalinnoilla. Pohjoismainen kuulaus on paljon esillä pelkistetyn levollisissa tiloissa, mutta mukana on sähäkkää citytyyliäkin ja hehkuvaa etnisyyttä muun muassa marokkolaisina vaikutteina. 201 sivua. (ovh. 52,-)
19.90 €
Väreillä kodikastaVäreillä kodikasta

Shannon Fricke

Väreillä kodikasta antaa käyttöösi välineet, joilla teet kotiisi toimivia sisustusratkaisuja ja rohkeita värivalintoja. Värisilmä ja oma tyyli kehittyvät sitä mukaa kuin pohdit, mikä tekee sinusta juuri sinut, miten reagoit väreihin ja millaista elämää haluat kotonasi viettää. Ennakkoluulottoman ja elämäniloisen kirjan runsas kuvitus esittelee monenlaisia inspiroivia nykyinteriöörejä ja kodin yksityiskohtia. 168 sivua. (ovh. 42,-)
9.90 €
Ideoita kesäkotiin14.90Ideoita kesäkotiin14.90

Sydquist Henricson

Unelmien kesäkoti syntyy pohjoismaisesta raikkaudesta, kodikkaasta tunnelmasta sekä kekseliäistä ja toimivista yksityiskohdista. Kirjan sivuilla nikkaroidaan ja rakennetaan sisällä ja ulkona, valetaan betonia ja värkätään koriste-esineitä rautalangasta. Yhteistä isoille ja pienille hankkeille on kierrätysmateriaalien hyödyntäminen ja se, ettei niiden toteuttaminen vaadi erikoistaitoja tai -työkaluja. Mukana on runsaasti tunnelmakuvia sekä tarkat työselostukset.
14.90 €
Kaunista keittiöönKaunista keittiöön

Helene S. Lundberg

Keittiö on kodin sydän, ja itse tehdyt pienet yksityiskohdat saavat sen sykkimään! Kauniisti kuvitettu kirja on täynnä toinen toistaan viehättävämpiä keittiöesineitä valmistettavaksi itselle tai lahjaksi. Ideoita on runsaasti leipäpussista ja korkkikranssista keittiöhyllyyn, kananmunan lämmittimistä ja ylellisistä pannumyssyistä erilaisiin ruukkuihin. Myös tekniikoita hyödynnetään monipuolisesti: ompelun, virkkaamisen, kirjonnan, maalaamisen ja tavallisten puutyötekniikoiden lisäksi esineitä loihditaan muun muassa laminoimalla ja découpagella. 96 sivua. (ovh. 35,-)
14.90 €
Ilmeikkäät ikkunatIlmeikkäät ikkunat

Bannura Jeppsson

Tässä kirjassa esitellään useita tapoja kaunistaa ikkunaa kokonaisuutena. Verhot, paneeliverhot, salusiinit, purjeverhot, laskosverhot, kaihdinverhot, kapat – ompelun perustaidot hallitseva löytää niiden joukosta omat suosikkinsa. Puiset sermit, lämpöpatterinsuojukset ja kukkatasot onnistuvat nekin selkeiden nikkarointiohjeiden avulla. 104 sivua. (ovh. 35,-)
9.90 €
Tyylikkäät säilytystilatTyylikkäät säilytystilat

Lesley Porcelli

Koti on kaikille tärkeä paikka. Useimpien koteja yhdistää se, ettei säilytystilaa ole tarpeeksi. Tavaroiden takia ei kuitenkaan tarvitse hankkia isompaa asuntoa, sillä kodin saa helposti järjestykseen fiksuilla sisustusratkaisuilla – ja samalla siitä voi tehdä entistä viihtyisämmän. Parhaimmillaan säilytyskalusteet ovat tyylikkäitä kodin tunnelman luojia. Tässä ideakirjassa esitellään kymmeniä kodin säilytysratkaisuja, jotka ovat sekä käytännöllisiä että kauniita. Ideat on ryhmitelty huoneiden mukaan, tyylikkäistä olohuoneista ja makuuhuoneista toimiviin keittiöihin, kotitoimistoihin ja eteisiin. Nikkarointiohjeiden sijaan kirjassa opetellaan katsomaan kodin tiloja uusin silmin ja keksimään erilaisia käyttötapoja vaikkapa kirpputoreilta ja antiikkiliikkeistä tehdyille löydöille. 160 sivua. (ovh. 36,-)
14.90 €
Omilla lampuilla valoa kotiinOmilla lampuilla valoa kotiin

Emeli Mårtensson

Valoisassa huoneessa on hyvä olla. Kulttuurissamme kodin valaisimia käytetäänkin sekä koriste- että hyötytarkoituksessa. Tämä idea- ja inspiraatiokirja kertoo miten itse voi valmistaa yksilöllisiä lamppuja. Lamppujen tekemiseen ei välttämättä tarvita paljon rahaa, vaan luovaa ja ennakkoluulotonta mieltä. Niitä voi valmistaa yhtä hyvin hienosta organzasta kuin hillopurkeista, ilmapalloista tai vanhoista ilmastointiputkista. Kirjassa annetaan lamppujen tekemiseen tarvittava tekninen opastus ja esitellään työvälineet. Koska lamput ovat sähkölaitteita, myös turvallisuusasiat ovat esillä. Lukuisien erityylisten lamppumallien joukosta jokainen luultavasti löytää itselleen mieluisan – ja ehkä keksii itse lisää. 60 sivua. (ovh. 25,-)
9.90 €
Kodin laattatyötKodin laattatyöt

Johan Näsström

Kaakelointia on pidetty ammattitaitoa vaativana erikoisalana. Nykyään sisustustarvikkeita myyvät kaupat tarjoavat kuitenkin runsaasti laattoja ja laatoitusaineita, joita ensikertalainenkin osaa käyttää. Itse tekemällä säästää paljon rahaa ja vaivan palkaksi saa kauniin ja helppohoitoisen pinnan. Laatoitus on melko helppoa. Useimmat voivat laatoittaa itse ainakin kuivissa tiloissa sijaitsevia pienehköjä pintoja. Tässä kirjassa käydään ensin läpi keittiön seinän ja työtason kaltaisten tasaisten pintojen laatoitus. Samalla lukija tutustuu työvälineisiin ja perusmenetelmiin. Myöhemmin tarkastellaan vaikeampia laatoituskohteita kuten esimerkiksi seinää, jonka pinnassa on erilaisia esteitä, kosteiden tilojen laatoitusta sekä klinkkerilattian asentamista. Lisäksi perehdytään lyhyesti mosaiikkilaattojen ja lasitiilien käyttöön. 64 sivua. (ovh. 25,-)
9.90 €
Viihtyisä lastenhuoneViihtyisä lastenhuone

Libby Norman

Tämä kirja tarjoaa innostavia ideoita ja vankkoja käytännön vinkkejä kaikenikäisten lasten huoneisiin, vauvasta teiniin. Polttoainetta mielikuvitukselle tarjoaa teemojen mukaan sisustettuja huoneita käsittelevä luku, jonka vinkeillä loihdit huoneen vaikka prinsessalle tai merirosvolle. 128 sivua. (ovh. 32,-)
9.90 €
Kerää ja kata-vanhaa ja uutta yhdistellenKerää ja kata-vanhaa ja uutta yhdistellen

Suvi Ruotsi

Uusi näkökulma arjen ja juhlan kattauksiin Houkuttelevan hienot kattaukset ovat taas arvossaan – arjessa ja juhlassa. Tämä kauniisti kuvitettu kirja innoittaa yhdistelemään vanhoja perintöastioita ja kiehtovia kirpparilöytöjä rohkeasti ja persoonallisesti tämän päivän astioihin. Vuosikymmenittäin etenevä kirja esittelee 1900-luvun astiaelämää suosikkeineen, erikoisuuksineen ja kullekin ajanjaksolle tyypillisine esineineen. Nykysilmää miellyttävät upeat teemakattaukset on rakennettu raikkaasti ja kekseliäästi, uutta ja vanhaa yhdistellen. Kirja tarjoaa monipuolisen tietopaketin kaikille astioista ja astiakulttuurin historiasta kiinnostuneille: kattajille, keräilijöille, kotoilijoille ja nostalgiankaipuisille. Kaikille, jotka nauttivat tunnelman luomisesta ja mukavasta yhdessäolosta kauniisti katetun aterian ääressä. 129 sivua. (ovh. 34,-)
9.90 €
Ekodeko sisusta kierrättäenEkodeko sisusta kierrättäen

Raija Puukko Marjo Koivumäki

Kaunis ja inspiroiva kirja opastaa näkemään käytetyn esineen mahdollisuudet ja antaa vinkkejä esineiden kunnostukseen. Kirja osoittaa, että ekosisustajan ei tarvitse tinkiä tyylikkyydestä! 144 sivua. (ovh. 35.00)
9.90 €
Ilmeikkäät ikkunatIlmeikkäät ikkunat

Maria Bannura - Anna Jeppsson

Tässä kirjassa esitellään useita tapoja kaunistaa ikkunaa kokonaisuutena. Verhot, paneeliverhot, salusiinit, purjeverhot, laskosverhot, kaihdinverhot, kapat – ompelun perustaidot hallitseva löytää niiden joukosta omat suosikkinsa. Puiset sermit, lämpöpatterinsuojukset ja kukkatasot onnistuvat nekin selkeiden nikkarointiohjeiden avulla. 104 sivua. (ovh. 35.00)
9.90 €
Luo uutta vanhastaLuo uutta vanhasta

Paavilainen Maija

Kun katsoo kotiaan luovin silmin, löytää kierrätyskelpoista materiaalia moneen käyttöön. Vanhoista farkuista syntyy kesäkassi tai venähtäneestä neuleesta lukunuttu, leipälauta muuntuu käsipeiliksi ja rautalanka kukkatelineeksi! Ihastuttavasti kuvitetun kirjan seikkaperäisin ompelu-, askartelu- ja nikkarointiohjein tarpeettomat tekstiilit ja turhat tavarat saavat uuden elämän. Osa vanhoista tavaroista voi löytää uuden käyttötarkoituksen myös sellaisenaan. Anna luovuuden viedä ja huomaat, että käsitöiden tekeminen on edullista, ekologista ja ennen kaikkea hauskaa. 191 sivua. (ovh. 32.00)
14.90 €
Koristele kotisi kuvioillaKoristele kotisi kuvioilla

Helena Morris

Kirjassa on paljon erilaisille kodin pinnoille sopivia mallitöitä. Mallit ovat raikkaita, moderneja ja innostavia. Aihepiireittäin kootuissa luvuissa esitellään mm. lehtiä ja kukkia, sanoiksi koottavia kirjaimia, suloisia koiria ja kauniita perhosia sekä koristeaiheita eri aikakausilta ja maailmankolkista. Kirjassa kerrotaan myös, miten sabluunoita voi käyttää erilaisissa kokonaisuuksissa ja erikokoisina versioina, sekä näytetään, miten väriyhdistelmillä voi luoda erilaisia tunnelmia. Kirjassa on 15 käyttövalmista sabluunaa ja viisi mallia sabluunoiden tekemistä varten. 107 sivua + sabluunat. (ovh.36.00)
14.90 €
Rouhea maalaistyyliRouhea maalaistyyli

Anna Örnberg

Romanttinen menneen ajan tyyli kehittyy nyt teollisempaan, tehdasromanttiseen suuntaan. Inspiraatiota on saatu karuista teollisuustiloista ja muista elämää nähneistä vanhoista rakennuksista, joissa on kuluneita tiiliseiniä ja ajan patinoimia huonekaluja. Anna Örnberg kertoo, miten uudistaa vanhat tavarat jännittäviksi sisustusesineiksi, jotka näyttävät kuin sisustuskaupan tuotteilta. Sään armoilla lojuneesta kaapelikelasta tulee pyörivä kirjahylly, ovista ihana leposohva ja ruostuneesta pyöränrenkaasta kynttiläkruunu. 148 sivua
12.00 €
Kotoisa tyyli - Rento, persoonallinen ja viihtyisä kotiKotoisa tyyli - Rento, persoonallinen ja viihtyisä koti

Selina Lake

Kotoisassa tyylissä yhdistetään luovasti designklassikoita ja kirpputorilöytöjä, nautitaan käsillä tekemisestä ja tuunataan vanhaa. Kotoisa tyyli heittää romukoppaan sisustamisen sääntökirjat ja houkuttelee leikkimään väreillä, tekstiileillä ja kiinnostavilla asetelmilla – luomaan persoonallisia tiloja, jotka tuovat iloa elämään joka päivä. Tämä värejä tulviva kirja tarjoaa paitsi mahdollisuuden nauttia kotoisasti sisustettujen kotien viehättävästä rentoudesta myös helposti sovellettavia sisustusideoita. 160 sivua. (ovh. 38,-)
12.00 €
Lighting - Essential TipsLighting - Essential TipsHouse design is evolving fast following trends and the needs of our society. There is always a myriad of design schemes to meet diverse requirements; in other words, there is never a single solution to make the most of a living space. In the collection Essential Tips each book offers over 200 tips on different ways to create an environment that is functional and aesthetically pleasing. This book series explores contemporary design with exemplary case studies of homes with display innovative and practical design solutions. 503 sivua.
29.90 €
Interior Design Inspirations 3Interior Design Inspirations 3

Jose Luis Hausmann

Suurikokoinen kuvateos tämänpäivän sisustuksista ja desing ideoista. 600 sivua. (ovh. 62,00)
29.90 €
Sinistä kotiin Ommellen, virkaten, punoenSinistä kotiin Ommellen, virkaten, punoen

GRETE GULLIKSEN MOE

Sinistä kotiin on omistettu sinulle, joka nautit somistaessasi kotia sinisen eri sävyin. Sinähän ompelet, virkkaat, neulot, punot ja maalaat mieluiten sinisellä ja pidät eniten sinisistä kukkakimpuista. Sinä siis yksinkertaisesti rakastat SINISTÄ!" Yllä olevin lausein tekijät luonnehtivat teostaan, jonka sininen lanka on tämä suomalaisten oma väri. Idearikkaista ohjeista syntyy näyttäviä tilkkutöitä, kivoja neuleita, näppäriä koruja ja kodin somisteita sekä sinisävyisiä lahjakääröjä ja kortteja. Sinisiä hetkiä omaksi iloksi tai lahjaksi. 135 sivua. (ovh. 34,00)
7.90 €
Kodin kaunis vintagetyyliKodin kaunis vintagetyyli

Susanna Zacke - Sania Hedengren

Mökki meren rannalla, puuhuvila suurkaupungissa... Ihastuttavat talot luovuutta tulvillaan! Kun saa tehdä sitä, mistä eniten pitää, luovuus ei ehdy ja uusia projekteja syntyy kaiken aikaa, sanovat tämän kirjan tekijät. Ja julkaisevat jälleen jotakin aivan ihanaa kaikille sisustuksesta ja vintagetyylistä pitäville. Kirjassa kurkistetaan viiteen rakennukseen, jotka on remontoitu kauniisti ja sisustettu kekseliäästi uutta ja vanhaa yhdistäen. Yksi niistä - pieni kesäinen kotibaari - on kokonaan uusi, mutta sekin on rakennettu osin kierrätysmateriaaleista. Vaikka pelkkää ihasteltavaakin riittää, mukana on myös käytännön ohjeita ideoiden toteuttamiseen. Kirjassa muun muassa ommellaan, virkataan, verhoillaan, nikkaroidaan, maalataan, valetaan betonista, punotaan pajusta, katetaan ja koristellaan.
12.00 €
Helpot ja kauniit puutyötHelpot ja kauniit puutyöt

Jennifer Burt - Joanna Teague

Tässä kirjassa nikkaroidaan kodin pieniä esineitä sekä askarrellaan koristeita ja kivoja lahjoja ystäville. Mukana on 35 hauskaa, eritasoista puutyöprojektia somasta pikkuhyllyköstä työkalunaulakkoon ja puutarhakoristeista avainrenkaisiin. Esineiden pintakäsittelyä ja koristelua voi helposti muunnella oman maun tai sisustuksen värityksen mukaan. Kirjassa esitellään tarvittavat työkalut, materiaalit ja menetelmät. 144 sivua. (ovh. 35,-)
14.90 €
Sisusta betonillaSisusta betonilla

Malin Nilsson - Camilla Arvidsson

Betoni täydentää tyylikkäästi muuta sisustusta. Se sopii yhtä hyvin moderniin kuin talonpoikaiseen tyyliin, sillä se vaikuttaa pehmeältä karheasta pinnastaan huolimatta. Betonista voi valaa kotiin lukemattomia esineitä. Tästä kirjasta löydät kymmeniä ohjeita: ruukkuja, vateja, purkkeja, hyllyjä, sisustuskirjaimia, hurmaavia koristeellisia "kaakeleita" ja paljon muuta. Uusinta uutta kirjassa on valkosementin käyttö - vähäeleisempänä se sopii kauniisti sisätiloihin. Loppuun on koottu valokuvin varustetut työohjeet, joten kirja sopii hyvin myös aloitteleville valajille. 128 sivua. (ovh. 37,00)
14.90 €
Betonia ja kirppislöytöjäBetonia ja kirppislöytöjä

Susanna Zacke - Sania Hedengren

Tämä kirja yhdistää kaksi asiaa – betonin ja kirpputorilöydöt. Ja nehän solahtavat yhteen kuin vakka ja kansi. Esimerkiksi kunnostetun ompelukoneen jalustan päälle voi valaa betonista pöytälevyn. Kirjassa tehdään kekseliäitä valutöitä mutta myös maalataan ja ommellaan, tapetoidaan ja tuunataan kirppikseltä löydettyjä aarteita. Mukana on isompia ja pienempiä projekteja, joiden joukossa on myös kivoja lahjaideoita. Aloittelijat löytävät kattavat ohjeet betonivaluun. 92 sivua. (ovh. 29,00)
9.90 €
Värikäs kotiVärikäs koti

Charlotte Hedeman Guéniau

Ja hän rakastaa värejä! Ei siis ole yllätys, että tämä kirja pursuaa värikylläisiä sisustusideoita, joiden avulla kodin eri huoneita ja tiloja voi muunnella vähällä vaivalla mahdollisimman viihtyisiksi. Kodin sisustaja löytää lukuisia käytännön vinkkejä keittiön uudistuksesta kekseliäisiin säilytysratkaisuihin. Niksit ovat nopeita ja helppoja toteuttaa itse, mutta samalla ne tekevät kodista persoonallisen. 192 sivua. (ovh. 39,00)
14.90 €
Käden taikojaKäden taikoja

Sania Hedengren, Susanna Zacke

Itse tehty on aina omaperäistä. Kädentaitoja hyödyntäen voi tehdä melkein taikoja! Kierrättäminen ja vanhalle tavaralle uusien käyttötarkoitusten keksiminen on homman juju. Kirjassa muun muassa päällystetään tarjottimia ja maljakoita vintage-tapettisuikaleilla ja valetaan pääsiäismunia betonista. Metsästä löydetyistä oksista syntyy naulakko ja kylpyhuonetta kaunistavat sisustustikkaat. Vanhat ruutuikkunat muuntuvat astiakaapin oviksi ja kasvilavaksi puutarhaan. Mitä hauskaa rikkinäisistä kirjoista tai rispaantuneista räsymatoista voisi luoda? 128 sivua. (ovh. 37,00)
12.00 €
Luonto sisustaaLuonto sisustaa

SUSANNA UUSITALO, RITVA TUOMI

60 risu-, sammal-, kivi- ja havukoristetta kotiin Nauti käsillä tekemisestä, tuo tuulahdus luontotunnelmaa kotiin! Kirja esittelee 60 piensisustusprojektia luonnonmateriaaleista: naulakoita, valokuvakehyksiä, serviettirenkaita, koristeita sekä monia muita kekseliäitä ideoita. Suurin osa aineksista löytyy kotipihalta tai lähimetsästä. Kirjan teemoja ovat muun muassa puu, tuohi, kävyt, paju, villa, sammal, kukat, jää ja kivi. Selkeät ohjeet auttavat onnistumaan. 144 sivua. (ovh.34,00)
9.90 €
Kierrätä ja sisustaKierrätä ja sisusta

TAITO UUSIMAA RY

Ekologisen eleganttia suomalaiseen kotiin! Läppärikotelo, riippumatto, rahi - valmista tyylikkäät ja viimeistellyt käyttötuotteet luonnonvaroja kunnioittaen. Luo kotiisi lämpöä ja kauneutta viimeistellyillä kierrätystuotteilla. Kierrätyshuopa sekä kaappien kätköistä tai kirpputoreilta löytyvät kierrätystekstiilit saavat kirjassa uuden elämän. Monipuoliset tekniikat kutsuvat ja inspiroivat. Kirjan ohjeilla valmistat säilytyskoreja, valaisimia, tarjottimia, laukkuja ja paljon muuta tämän päivän kotiin. Poistovaatteista ja ylijäämämateriaaleista valmistettu kierrätyshuopa on kestävä ja monipuolinen materiaali, joka houkuttelee kokeilemaan eri tekniikoita. 144 sivua. (ovh. 30,00)
9.90 €
Suurten tunteiden jouluSuurten tunteiden joulu

KRISTIINA HEMMINKI, JATTA HEINLAHTI, ANNELI MYLLER

Suurten tunteiden joulu on visuaalisesti nautittava ja korkeatasoinen kirja, joka sisältää rakkaudella tehtyjä herkkuruokia, koskettavia tarinoita ja ihastuttavia koristeita. Lämmintä tunnelmaa tihkuva teos on syksyn must-hankinta. Kirja koostuu kolmesta joulun suuresta tunteesta - ilosta, rakkaudesta ja seesteisyydestä. Jokaisessa osiossa on lämpimien ja omakohtaisten joulutarinoiden lisäksi herkkureseptejä, uudenlaista koristelua ja kattauksia, ihmisiä sekä oivaltavia vinkkejä joulun viettoon. Kirja on kuvitettu henkeäsalpaavan kauniisti. 208 sivua. (ovh. 36,00)
25.00 €
Miten tavarat ovat – sisustamisen toisinajattelijoitaMiten tavarat ovat – sisustamisen toisinajattelijoita

Inkinen Juha-Pekka

Ihmiset ilmaisevat itseään ja intohimojaan esineillä. Jotkut enemmän kuin toiset. Juha-Pekka Inkisen pitkäaikainen valokuvausprojekti tuo tässä kirjassa täyteläisillä kuvillaan ja innoittuneilla teksteillään tutustuttavaksemme 32 kotia ihmisineen, jotka eivät kulje kohtuuden ja tavanomaisuuden tietä. Eläköön esineet, eläköön monimuotoisuus! kovakantinen, lankasidottu. Tekstit suomeksi ja englanniksi
35.00 €