HarrasteetHarrasteet
 KirjaHinta
(sis alv 23%)
kplLisää koriin
Uudet ja upeat helmityötUudet ja upeat helmityöt

Dorothy wood

Helmityön ajatellaan olevan mukavaa, mutta aikaa vievää ja ehkä hiukan vaivalloistakin puuhaa. Onneksi on olemassa myös oikopolkuja. Uudet ja upeat helmityöt on täydellinen helmityökirja askartelijalle, joka haluaa näyttäviä lopputuloksia hiukan helpommin ja nopeammin. Kirja alkaa helmien, muiden materiaalien ja työvälineiden sekä perustekniikoiden tiiviillä esittelyllä. Työohjeissa yhdistellään helmiä ennakkoluulottomasti eri materiaaleihin kuten polymeerimassaan, kohoväreihin, kankaisiin, folioihin ja käsintehtyihin papereihin. Tuloksena on hurmaavia pikkuesineitä, jotka sopivat lahjoiksi ja kodin koristukseksi. Ihanan helmikoristelun saavat niin cocktail-lasit, albuminkannet, lampunvarjostimet kuin tyynyt, pussit ja kassitkin. Luonnollisesti mukana on runsaasti ohjeita erilaisiin koruihin. Jokaisesta mallityöstä esitellään muunnelmia, joten erilaisia helmityömalleja on kirjassa kaikkiaan yli viisikymmentä.
14.90 €
MinimosaiikkiMinimosaiikki

Angie Weston

Minimosaiikki on erinomainen opas aloittelijalle, ja harrastaneelle se tarjoaa uusia ideoita. Kirjassa on yli 30 erilaista työtä, jotka esitellään askel askeleelta. Minimosaiikista voi tehdä riipuksia, rannerenkaita, solmioneuloja, solkia tai vaikka korurasioita. Lisäksi opastetaan oikeaan mosaiikkitekniikkaan sekä materiaalien ja työvälineiden valintaan. Voit yhdistellä mosaiikkityössäsi vaikkapa lasi- ja puuhelmiä tai kauniita kiviä ja simpukoita. Mosaiikkipalasista syntyy esimerkiksi maanläheinen afrikkalaisriipus tai raikas korurasia. Kirjan ihastuttavat kuvat selkeyttävät mosaiikkityön vaiheita ja houkuttelevat kokeilemaan omia ideoita.
29.00 €
Kaarnasydän ja sammalkranssiKaarnasydän ja sammalkranssi

Miia Seppälä

Kirjan noin 50 ohjetta opastavat askartelemaan paperista, rautalangasta, erilaisista massoista sekä sammalesta, kaarnasta ja muista luonnonmateriaaleista viehättäviä käyttö- ja koriste-esineitä. Ohjeet ovat helppoja ja sopivat yhdessä perheen kanssa toteutettavaksi. Mukana on myös monta suussa sulavaa makeis- ja leivontaohjetta. Ideat ja ohjeet soveltuvat niin jouluun kuin muihinkin vuoden juhlahetkiin ja merkkipäiviin. Kirjan runsaat ja upeat valokuvat havainnollistavat ohjeita ja virittävät nostalgiseen tunnelmaan. 160 sivua. (ovh 30,-)
19.90 €
Mosaiikki hauska harrastusMosaiikki hauska harrastus

Malena Skote

Suosittu harrastekirja Betoni – hauska harrastus saa jatkoa. Nyt Malena Skote näyttää, kuinka jokainen saa mosaiikkityöt onnistumaan. Mosaiikkiin voi käyttää monenlaisia materiaaleja: kaakelinpaloja, lasinsirpaleita, haljennutta posliinia, näkinkenkiä tai vaikka vanhoja polkupyörän heijastimia. Malena Skoten ensimmäinen oma mosaiikkityö oli sinivalkoisista kahvikupinpalasista tehty kukkaruukku. Kirja antaa selkeät ohjeet tähän ja pariinkymmeneen muuhun erilaiseen mosaiikkityöhön. Se neuvoo, kuinka järjestät ystävien kanssa työpajan pihalla tai kesämökillä. Kirjassa on myös osio mosaiikkitöistä, joita voi tehdä yhdessä lasten kanssa. 128 sivua. (ovh. 30,-)
19.90 €
Elävä valoElävä valoUusia värejä ja makuja suomalaiseen sydäntalveen. Elävä valo on mainio talven kirkastuttaja. Se on täynnä sydämellä tehtyjä pieniä, ihania asioita kuten paperilyhtyjä, piparkakkukuusia, helmisydämiä ja sulilla hunnutettuja lahjapaketteja. Ja kaikki koristeet voi tehdä omin käsin. 175 sivua. (ovh 34,-)
9.90 €
Ihania koruja helmistä ja metallilangastaIhania koruja helmistä ja metallilangasta

Linda Jones

Ihania koruja helmistä ja metallilangasta Sormuksia, rintakoruja, rannerenkaita, riipuksia, kaulakoruja, korvakoruja… Kuka voisi vastustaa kauniita koruja, ja tämän inspiroivan oppaan avulla opit tekemään niitä itse! Alkuun päästäksesi tarvitset vain kolmet peruspihdit, metallilankaa ja helmiä. Aloita perustaitojen harjoittelulla, metallilangan taivuttamisella ja muotoilemisella. Sen jälkeen on helmien vuoro. Kun perustekniikat sujuvat, voit siirtyä vaativampiin töihin. Kirjassa esiteltyjen mallien toteuttaminen onnistuu myös aloittelijoilta. Kokeneempi tekijä saa uusia ideoita ja vinkkejä omien korujen suunnitteluun. 191 sivua. (ovh. 39,-)
10.00 €
Haravasta tavaraHaravasta tavara

Aija Rouhiainen

Nikkaroi, maalaa, askartele ja ompele vanhasta uutta. Kirja antaa yksityiskohtaiset ohjeet 34 projektista ihmiselle, jotka arvostaa yksilöllisyyttä ja haluaa tehdä pienesineitä ja kalusteita itse. 128 sivua. (ovh. 28,-)
14.90 €
JoulupallotJoulupallot

Arne & Carlos

Joulupallot innostaa aloittelevatkin käsityöharrastajat neulomaan ihastuttavia jouluisia palloja, jotka käyvät niin kuusen koristelemiseen, pakettien viimeistelemiseen kuin pöydän kattamiseen. Kirjan 55 pallomallissa kirjoneulotaan talvisia kuva-aiheita lumihiutaleista ja poroista ornamenttikuvioihin. Nopeasti valmistuvat pallot on helppo ja hauska tehdä selkeiden ohjeiden avulla. Kirjan alussa neuvotaan yksityiskohtaisesti myös kirjoneulomisen perustekniikat ja pallojen täyttäminen. 208 sivua. (ovh 30,-)
19.90 €
Tee kukkakoristeitaTee kukkakoristeita

Kristina Strand

Upeita värejä, muotoja, tuoksuja… Kukkien täyteläinen maailma tarjoaa alati uudenlaisia mahdollisuuksia toteuttaa luovuutta. Ihanan elävän materiaalin kanssa on hauska työskennellä eikä harrastus rasita kukkaroakaan, kun käyttää pihan, puutarhan ja luonnon kukkia. Kirpputoreilta löytyy myös edullisia materiaaleja ja oman astiakaapin kätköistä erilaisia laseja, pulloja ja purnukoita. Lisäksi vain ripaus mielikuvitusta ja kukka-asetelma on valmis. 120 sivua. (ovh. 29,-)
9.90 €
Paperiaskartelun aarteitaPaperiaskartelun aarteita

Clare Youngs

Omilla käsillä tekemiseen houkutteleva paperiaskartelukirja on kauneuden ja kekseliäisyyden täydellinen liitto. Miten kaunista paperi voikaan olla! Sivuja selaillessa ei uskoisi, että mallien toteuttamiseen tarvitaan vain muutamia välineitä: sakset, askarteluveitsi, liimaa ja leikkausalusta. Materiaaleina hyödynnetään mm tapetinpaloja, lehtileikkeitä ja vanhoja karttalehtiä. 178 sivua. (ovh. 37,-)
14.90 €
Paperitaipuu moneen muotoonPaperitaipuu moneen muotoon

Marion Elliot

Paperiaskartelu on paljon muutakin kuin litteiden esineiden, kuten korttien ja leikekirjojen valmistamista – paperista voi luoda mitä hienoimpia kolmiulotteisia esineitä lahjarasioista teekuppeihin ja käsilaukkuun. Helpoimmillaan tarvikkeiksi riittävät paperi, sakset ja liima. Myös perustekniikat – taivuttelu, laskostaminen, nuuttaus, kihartaminen ja lävistäminen – ovat nopeita omaksua pienen harjoittelun jälkeen. Tästä kirjasta saa kaiken tarvittavan perustiedon ja runsaasti innostavia malleja ohjeineen. 122 sivua. (ovh. 35,-)
14.90 €
Innostu korutöistäInnostu korutöistä

Mary Helt

Uniikkeja sormuksia, kaulaketjuja ja rannekoruja, tyylejä klassisesta moderniin, vinkkejä omien korujen suunnitteluun… Innostu korutöistä tarjoaa monipuolisen valikoiman malleja, joiden valmistustekniikat aloittelijankin on helppo oppia. Kirja on jaettu valmistusmenetelmien ja -materiaalien mukaan lukuihin. Kokeile helmien pujottelua, metallilankatöitä tai korujen valmistamista askartelumassasta. Mukana on myös muutamia vaativampien tekniikoiden hallitsemista edellyttäviä malleja haasteita kaipaavalle tekijälle. 160 sivua. (ovh. 38,-)
10.00 €
Kirjo ja ompele tyylikkästäKirjo ja ompele tyylikkästä

Clare Youngs

Pohjoismaissa on rikas käsityö- ja kansantaideperinne, ja siitä runsaudensarvesta ammennetaan tässä kauniisti toteutetussa kirjassa. Mukana on 35 kirjonta- ja ompelutyötä, joissa tulevat esiin pohjoismaisen tyylin kauneimmat piirteet: yksinkertaisuus, selkeälinjainen koristeellisuus, hillitty mutta voimakkaitakin värejä sisältävä väripaletti, mukavuus ja luonnollisuus. Ohjeet tyynyihin ja peitteisiin, vaatteisiin, kasseihin ja koristeisiin ovat selkeitä; myös aloittelijan on helppo seurata kuvitettuja vaihe vaiheelta -ohjeita. 128 sivua. (ovh. 36,-)
14.90 €
Uudet ja iloiset virkkausideatUudet ja iloiset virkkausideat

Niki Trench

Virkkaus on nykyisin huippusuosittua. Eikä ihme, sillä virkkaamalla voi luoda näppärästi suloisia asusteita ja kodin kaunistuksia. Tässä kirjassa opetellaan virkkauksen abc ja loihditaan raikkaanvärisistä langoista moderneja virkkaustöitä: pullonsuojia, kukkaroita, kasseja, tuolinpehmusteita, vauvanpeittoja ja -tossuja, maatuskanukkeja… 35 ohjetta on jaettu kolmeen ryhmään: helppoihin, hieman vaativampiin ja haasteellisiin. Olitpa koukun varressa aloittelija tai edistynyt tekijä, tästä kirjasta löydät innostavia ideoita. 128 sivua. (ovh. 33,-)
14.90 €
Neulo lempilelujaNeulo lempileluja

Laura Long

atu alkaa neuloen… Ota hyötykäyttöön langanloput ja kauniit kangastilkkusi, ja neulo suloisen pehmeitä leluhahmoja: eläimiä, nukkeja kauniine mekkoineen tai leikkiin houkutteleva, aito sammakkoprinssi Neulominen sujuu selkeiden ohjeiden, kauniin kuvituksen ja tarinanpätkien siivittämänä. Osa töistä sopii aloittelijoille, toiset neulomista enemmän harrastaneille Perinteinen nallekarhu, unelmanpehmeä pupu ja viisas pöllö – mistä tulee sinun lempilelusi? 128 sivua (ovh. 34,-)
14.90 €
PehmolemmikitPehmolemmikit

Fiona Goble

Tuskinpa löytyy yhtään lasta, joka ei mielellään ottaisi lahjaksi pehmoisesta polyesterifleecestä ommeltua possua, pupua, kissaa tai muuta otusta. Näitä valloittavia pehmoleluja ei kuitenkaan saa valmiina kaupan hyllyltä, joten on tartuttava itse toimeen! Kirjassa on ohjeet 12 pehmolemmikkiin sekä niiden vaatteisiin ja asusteisiin. Parasta on, että nämä lemmikit ovat hyvin helppotekoisia: ompelun ja neulonnan perustaidot riittävät. Toisaalta, jos taitoa, intoa ja aikaa riittää, voi lemmikkejä somistaa ja varustaa erilaisilla asusteilla pikkuruisista villapaidoista hauskoihin hattuihin ja kasseihin. Kumma juttu, mutta itse tehdyt lelut ovat yleensä niitä, joita halaillaan ja kuljetetaan mukana vuodesta toiseen. Johtuukohan se siitä, että mukaan on ommeltu aimo annos lämpimiä ajatuksia? 96 sivua. (ovh. 30,-)
9.90 €
Taittele lautasliinat kauniistiTaittele lautasliinat kauniisti

Labeena Ishaqe

Kirjan yli 20 mallista valtaosa on nopeita ja helppotekoisia ja saat niistä pienellä vaivalla pöytääsi uutta ilmettä. Monet malleista sopivat niin päivälliskutsuille kuin kotoiseen lounaspöytäänkin. Hieman vaativammista malleista luot juhlapöytääsi jännittäviä taitoksia ja hurmaavia pyörteitä kolibrista piispanhiippaan ja parsasta perhoseen. taittelussa auttavat selkeät teko-ohjeet ja mallikuvat, joiden upeat tekstiilit tuovat taitosten muodot kauniisti esiin. 64 sivua. (ovh. 25,-)
9.90 €
Sormustin ja sorkkarautaSormustin ja sorkkarauta

Katja Rinkinen

Kierrätystaloudessa mikään ei ole roskaa. Vanhat nahkavyöt, sähköjohdon pidikkeet, sateenvarjot, pyöränkumit ja vaikka mitkä saavat uuden elämän. Kaikki sujuu rennolla otteella, sillä hyvien ideoiden ei tarvitse olla työläitä toteuttaa. Lähde mukaan elämys- ja selausmatkalle parempaan maailmaan, jossa kovia kokeneet esineet ja elämän kolhiintunut kauneus ovat kunniapaikalla. 136 sivua. (ovh. 35,-)
9.90 €
Toteuta 82 ideaa modernii kotiinnToteuta 82 ideaa modernii kotiinnRaikasta ajattelua ja käytännöllisyyden uutta tulemista edustava työ- ja ideakirja isoon ja pieneen muutostarpeeseen, näyttävää tai eleettömään makuun. Australialaisen Inside Out -sisustuslehden kekseliäimmät ratkaisut edustavat raikasta uudelleenajattelua ja käytännöllisyyden uutta tulemista. 82 toteutuksen joukosta löytyy kiinnostavia tilaratkaisuja, eleettömän puhtaita linjoja ja näyttäviä katseenvangitsijoita sekä tekstiilien ja kalusteiden tuunausta ja hauskoja yhdistelmiä pieneen muutostarpeeseen. 192 sivua. (36,-)
14.90 €
Isoäidin pitsejäIsoäidin pitsejä

Muller Barbara, Muller Marlies

Tästä ajattomien pitsitöiden aarreaitasta löytyy sekä helppoja ohjeita vasta-alkajalle että haasteita taitavalle virkkaajalle. On erilevyisiä reunapitsejä, välipitsejä, suoria ja kaarevia pitsejä, ohjeita kulman suunnitteluun sekä ketjuun ja nauhaan virkattuja pitsejä. Kaikkiin malleihin on selkeät valokuvat ja havainnolliset piirrokset. 149 sivua. (ovh. 20.00)
12.00 €
OlkityötOlkityöt

Pirjo Väisänen

Olkityöt on monipuolinen opas olkitöiden tekemiseen sekä aloittelijalle että niitä jo harrastaneelle. Kirjan ohjeissa perinteet ja uusi aika kulkevat käsi kädessä. Yksityiskohtaisten työvaihekuvien, perusteellisten ohjeiden ja hyvien käytännön vinkkien avulla valmistat vaivattomasti persoonallisia esineitä kotisi kaunistukseksi. Mukana on helppoja pieniä koristeita, jotka valmistuvat vaikka lasten kanssa askarrellen, sekä monimutkaisia ja näyttäviä himmeleitä, jotka vaativat jo enemmän aikaa ja paneutumista. Pienen harjoittelun jälkeen voitkin jo suunnitella omat mallisi. Olki on ekologisuudessaan ihanteellinen materiaali, ja kirjan ohjeilla hyödynnät sen tyvestä tähkään. 192 sivua. (ovh. 42.00)
19.90 €
Wild JewelleryWild Jewellery

Sarah drew

Are you on the hunt for one-of-a-kind jewelry, and interested in putting your own spin on classic pieces? This beautiful guide is complete with full-color pictures and step-by-step instructions on how to create unique pieces of contemporary jewelry from materials found in nature. You can use anything from paper, weathered wood, and tin cans to feathers, sea glass, and old vintage beads.
9.90 €
Betonia ja kullan kimallustaBetonia ja kullan kimallusta

Malin Nilsson, Malin - Camilla Arvidsson

Kaikki ei ole kultaa, mikä kiiltää – se voi olla myös betonia! Betonin harmaa pinta on kaunis vihreitä lehtiä vasten, mutta betonia voi korostaa myös kultaamalla. Se antaa betonin karhealle pinnalle ylellisen hohteen. Tässä kirjassa työstetään vateja, ruukkuja, tauluja, pieniä veistoksia ja muita esineitä, joita koristellaan kultamaalilla ja muun muassa lasimurskalla, mosaiikilla ja kohokuvioin. Betonia myös värjätään pigmentillä aivan vaaleasta mustaan. Kirjan kauniit kuvat inspiroivat, ja selkeät työohjeet varmistavat onnistuneen lopputuloksen. 130 sivua. (ovh. 37,00)
14.90 €
Tikkuja ristiinTikkuja ristiin

Ulla Vestola Martti Leppä

Ainutlaatuinen opas kertoo miten luonnonmateriaaleista voi tehdä kauniita, tyylikkäitä ja moderneja koristeita ja hyötyesineitä. Kirja tarjoaa runsaasti ideoita eri vuodenaikoihin: joulua, talvea, pääsiäispöytää, kesäkekkereitä ja pimenevää sadonkorjuun iltaa on upea juhlistaa omien käsien aikaansaannoksilla. Kirjassa esiteltyjen koristeiden tekeminen on helppoa, sillä mitään erikoistyökaluja ei tarvita eikä tekniikoita tarvitse osata tai opetella. Koko juju on hyvissä ideoissa. 140 sivua. (ovh. 28,00)
9.90 €
Handmade - Ideoita ja ohjeitaHandmade - Ideoita ja ohjeita

Heini Ruha Anne nuottanen-Tuomela

Handmade-kirja on kuin kaunis sisustuskirja, jossa on paljon ideoita ja ohjeita käsillä tekemiseen ja kotiin – joko vähän tuunaten tai kokonaan uutta luoden. Kirjan mallit on tehty suomalaiseen makuun ja töissä on käytetty paljon kotimaisia materiaaleja. Kirjan tekijät ovat kokeneita alan ammattilaisia ja he ovat jo vuosia miettineet, mitä suomalaiset kädentaitajat haluavat tehdä. Vastaukset ovat nyt selvillä ja niistä parhaimpia on koottu tähän kirjaan. Kirjan kaikki materiaalit ovat saatavilla laajasti suomalaisista kaupoista! 160 sivua.
19.90 €
Sisusta, somista ja tee itse kaunista kotiinSisusta, somista ja tee itse kaunista kotiin

Pinja Niemi, Mari Nuikka ja Marjo Koivumäki

Tämä kaunis kirja sisustamisesta ja somistamisesta on todellinen inspiraation ja ideoiden aarrearkku. Teos johdattaa tunnelmallisten ja maalaisromanttisten kotien maailmaan. Sisustamalla itse valmistetuilla esineillä voi luoda mitä yllättävimpiä esteettisiä kokonaisuuksia ja tehdä kodista uniikin ja persoonallisen. Kirja tarjoaa runsaasti ohjeita, uusia tekniikoita ja erilaisia materiaalien käyttötapoja. Lukijaa opastetaan myös, kuinka itse valmistetut esineet voi sijoittaa osaksi kodin sisustusta. Kirjasta löytyy mm. viihtyisiä keittiöitä, kauniita kylpytiloja, viimeisteltyjä eteisiä, tunnelmallisia saunoja ja leikkisiä lastenhuoneita. Kokonaisuudet vaihtelevat vaaleasta ja elegantista romantiikasta rouheampiin ja tummempiin tunnelmiin. Kirja antaa vinkkejä, opastusta ja inspiraatiota estetiikan ja käsityön ystäville, niin harrastelijoille kuin ammattilaisillekin. Upeat kuvat ja selkeät ohjeet innoittavat loihtimaan omat yksilölliset tyylinäytteet. 135 sivua. (ovh. 33,00)
19.90 €
Tildan talvikirjaTildan talvikirja

TONE FINNANGER

Talvi on satujen aikaa. Lapsuuden maailman turvallisuus, ilo ja jännitys luovat valoa iltapuhteisiin ja lämpöä hyytäviin pakkaspäiviin. Kirjan ohjeilla voi uppoutua ompelemaan perinteisten satuklassikkojen hahmoja: Pinocchio, Bambi, Uskollinen tinasotamies, erilaiset prinsessat ja ballerinat... Lempeän sympaattiset hahmot ovat ihania koristeita. Ne sopivat myös leikkeihin ja nukketeatteriin - niin lapsille kuin aikuisillekin. 160 sivua. (ovh. 35,00)
12.00 €
Chakrapolku Kahdeksan viikon ohjelma luovuuden ja voiman löytämiseenChakrapolku Kahdeksan viikon ohjelma luovuuden ja voiman löytämiseen

Inderjit Kaur Khalsa

Lisää elämääsi energiaa ja iloa helppojen joogaliikkeiden ja meditaatioiden avulla. Kahdeksan viikon chakrapolku avaa kehon jännitystiloja ja johdattaa hyvinvointiin. Kun keho rentoutuu, mielikin rentoutuu. Kirjassa avataan kehon ja mielen tukkeumia chakra kerrallaan. Kundaliinijoogan, meditaation, visualisoinnin ja viikoittain vaihtuvien tehtävien avulla keho, mieli ja ajatukset saadaan tasapainoon ja luovuus ja voima pääsevät virtaamaan. Chakrapolkua voi lukea joko kahdeksan viikon kurssina tai valita sen chakran, jota haluaa ensin lähteä työstämään. 160 sivua. (ovh. 32,00)
14.90 €
Vanhan kirjan uusi elämäVanhan kirjan uusi elämä

Clare Youngs

Voiko kirjan elinkaari hienommin jatkua kuin koristeena, jolla voi sisustaa kotia tai ilahduttaa kirjanystävää? Nyt vanhoista, tarpeettomista kirjoista loihditaan upeita paperitöitä. Taittelemalla kirjojen sivuista syntyy toinen toistaan vaikuttavampia kolmiulotteisia muotoja. Leikkaamalla ja liimaamalla paperista taas voi tehdä kortteja, koristeita tai jopa uniikin lampunvarjostimen. Vintagehenkeä töihin saa, kun käyttää paperiltaan kellastuneita kirjoja. Mukana on 35 vaiheittain etenevää ja huolellisesti kuvattua projektia, jotka sopivat yhtä hyvin kokeneelle harrastajalle kuin aloittelijalle - ja antavat valtavasti iloa ja innostusta molemmille! 128 sivua. (ovh. 32,00)
22.50 €
Mehiläisten maailma – Tunne, hoida, harrastaMehiläisten maailma – Tunne, hoida, harrasta

Tero H. Savolainen

Mehiläisten maailma -kirjasta opit, miten päästä mehiläistarhauksen alkuun kohtuullisilla kustannuksilla ja millaisia varusteita tarvitset. Kirja opastaa vuoden eri aikoina tapahtuviin hoitotoimenpiteisiin, käy läpi hunajan lisäksi muut mehiläistuotteet ja tarjoaa ratkaisut tyypillisimpiin ongelmiin. Mehiläiset saavat puutarhan kukoistamaan ja sopivat myös kaupunkiin. Ohjeiden avulla voit myös tehdä harrastuksesta itsellesi kesäisen sivutoimen tai vaikka kokopäivätyön. Hoito-ohjeiden lisäksi kirja käsittelee ajankohtaista mehiläisten globaalia katoa. Tero H. Savolaisen lähikuvat mehiläisistä lumoavat ja kutsuvat katsojan etäisyydelle, jolle mehiläisten tarkkailija ei yleensä pääse. 168 sivua. (ovh. 30,00)
9.90 €
Suuri suomalainen pyöräkirjaSuuri suomalainen pyöräkirja

Jukka Mäenpää

Täydellinen opas kaikille pyöräilijöille aloittelijoista asiantuntijoihin!Polkupyörä on kenties yksi kaikkien aikojen parhaita keksintöjä. Ennen kaikkea se on edullinen, kätevä ja nopea kulkuväline arkeen. Hyötykäytön lisäksi pyöräily on kaikessa monimuotoisuudessaan erinomainen harrastus! Oli kyseessä sitten maasto-, maantie tai BMX-pyöräily, niin missään muussa lajissa ei yhdisty yhtä hyvin puhdas ja raaka urheilullisuus, oikeaa ajotekniikkaa edellyttävät taidot, vauhdin viehätys ja harrastusvälineiden laaja tekninen puoli.Suuri Pyöräkirja käy läpi pyöräilyn historiaa, pyöräilyn eri alalajeja, pyörätyyppejä, varusteita ja monipuolista harjoittelua tavalla, jota ei ole ennen suomenkielellä tehty. Kirjasta hyötyvät niin intohimoiset pyöräilyn harrastajat kuin hyötyliikkujatkin. 224 sivua.
25.00 €
Himmelin harmoniaHimmelin harmonia

Eija Koski

Himmeli on paljon enemmän kuin perinteinen suomalainen joulukoriste. Se on design-esine, ajan ja tilan taidetta. Himmelisti Eija Koski sanoo, että himmelissä on kaikessa keveydessään, hetkellisyydessään ja hauraudessaan jotain suurta, kaunista ja syvästi harmonista. Himmeli on mielentila, joka tekemisessä prosessi on yhtä tärkeä kuin lopputulos. 88 sivua.
19.90 €
HimmeliHimmeli

Eija Koski

Kuka sanoo, että himmeli kuuluu vain jouluun ja vanhaan maalaistupaan? Aivan yhtä lailla himmeli löytää paikkansa lastenhuoneessa, kesäkammarissa, keittiössä, kylpyhuoneessa tai modernissa, valkoisessa tilassa, osoittaa taidekäsityöläinen Eija Koski. Himmelit ja niiden miljööt modernista kaupunkikodista maalaistupaan on kuvannut valokuvaaja Rita Lukkarinen tulkiten kamerallaan himmeleiden liikkeet, herkkyyden ja kauneuden. Piirretyt himmeleiden ohjeet ovat muotoilija Kaarin Hellmanin käsialaa. 128 sivua. (ovh. 35,00)
19.90 €